У Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне) відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Водогосподарсько-енергетичний комплекс України: перспективи та шляхи розвитку».

З вітальною промовою до учасників заходу звернувся ректор Віктор Степанович Мошинський, директор Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН Олександр Миколайович Трофимчук, директор ННІВГП Микола Миколайович Хлапук.

Після пленарного засідання, обговорення продовжились за секціями: дослідження гідротехнічних та гідроенергетичних об’єктів і водної інженерії, водних технологій та проблем геології, гідрології та гідроекології, в роботі яких прийняли участь співробітники відділу природних ресурсів ІТГІП НАНУ г.н.с., д.т.н. Євгеній Олександрович Яковлєв, п.н.с., д.т.н. Дмитро Володимирович Стефанишин та с.н.с. к.т.н. Євгенія Сергіївна Анпілова.

Провідні науковці з різних регіонів України обговорили актуальні проблем розвитку науки та виробництва у галузі водного господарства.

Всього було представлено 40 доповідей.