9 вересня 2021 року відбулося засідання вченої ради, на якому Голова вченої ради Академік НАН України Довгий Станіслав Олексійович вручив дипломи здобувачам.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 29.06.2021р. №735 затверджено рішення спеціалізованої вченої ради про присудження наукових ступенів:

доктора технічних наук зі спеціальності 01.05.02 «Математичне моделювання та обчислювальні методи» Чернію Дмитру Івановичу та Зеленському Кирилу Харитоновичу;

доктора технічних наук зі спеціальності 05.13.06 «Інформаційні технології» Терентьєву Олександру Миколайовичу та Шестакову Валерію Івановичу;

кандидата технічних наук зі спеціальності 05.13.06 «Інформаційні технології» Гончару Андрію Володимировичу, Складанному Павлу Миколайовичу та Кузьменко Лідії Володимирівні.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 24.09.2020 №1188 затверджено рішення спеціалізованої вченої ради про присудження доктора філософії з галузі знань «Математика та статистика» за спеціальністю 113 «Прикладна математика» Берчуну Ярославу Олександровичу.

Вітаємо здобувачів з присудженням наукових ступенів та врученням дипломів! Бажаємо наснаги, безперервного розвитку, великих досягнень і незламних успіхів в професійній діяльності та житті!