Фахівці Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного  простору НАН України Новохацька Н., Радчук І., Охарєв В. взяли участь у роботі семінару «День ERDAS/INTERGRAPH в Україні», який відбувся 5 червня 2013 року в готелі «Братислава» за адресою: м. Київ, вул. Малишка, 1.

Також у заході брали участь всі клієнти компанії ТВІС, які використовують у роботі супутникові знімки та матеріали АФЗ, представники державних служб у містобудівній, земельній, космічній галузі, а також представники ВУЗів, землевпорядних, нафтогазових, картографічних та екологічних організацій.

На семінарі були заслухані  доповіді з обробки знімків спеціалістів ERDAS зі США, Швейцарії та України та виступи представників українських компаній-користувачів даних ДЗЗ. Розглянуті презентації провідних світових постачальників ДЗЗ (ASTRIUM, e-GEOS, EUSI, Rapideye) та презентації вітчизняних постачальників даних дистанційного зондування. Провідні компанії України, які працюють у сфері ГІС та ДЗЗ, презентували свої стенди.

Крім того проведено  окремий семінар Leica Geosystems.  Зразки продукції та геодезичного обладнання були представлені на відповідній виставці.

 

Більш детально про захід:

http://www.tvis.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=213&Itemid=266