Віце-прем’єр-міністр України – Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова взяла участь в урочистій зустрічі з володарями грантів Президента України для обдарованої молоді 2012 року. Під час урочистостей Раїса Богатирьова вручила  іменне свідоцтво про призначення грантів та привітала Ученого секретаря кандидата технічних наук Клименко Вікторію Ігорівну.

„Ви отримали високу оцінку своїй роботі, творчій наполегливості та активній життєвій позиції”, – підкреслила Віце-прем’єр-міністр, звертаючись до володарів грантів. Саме такі події, за її словами, засвідчують те, що “Президент України вірить в українську молодь, підтримує її ідеї, її інтелектуальні здобутки, її рух вперед”.

“За допомогою вас, таких надійних, креативних, нестандартно мислячих та працьовитих, Україна зможе стати конкурентоспроможною і зайняти достойне місце в цивілізованому світі”, – наголосила Раїса Богатирьова.

З метою підтримки творчого та інтелектуального потенціалу молоді розпорядженням Президента України від 13 квітня 2012 року “Про призначення грантів Президента України для обдарованої молоді на 2012 рік” визначено 33 володарі грантів, загальна сума яких складає 1 732 100 гривень.

Після  урочистого вручення Свідоцтва про призначення грану Клименко  Вікторія Ігорівні дала інтерв’ю телеканалу Інтер під час якого розповіла про основні ідеї проекту.

Колектив Інституту щиро вітає Клименко Вікторію Ігорівну з отриманням гранту та бажає їй успішної реалізації проекту.