Відповідно до Указу Президента від 2 грудня 2013 року № 659/2013 на підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки за роботу «Просторовий аналіз та геомоделювання забруднення вод і ґрунтів засобами дистанційного зондування Землі» присуджено щорічну премію Президента України для молодих вчених 2013 року  науковцям ІТГІП НАНУ, а саме:

  1. КЛИМЕНКО Вікторії Ігорівні – кандидатові технічних наук, ученому секретареві Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України;
  2. АНПІЛОВІЙ Євгенії Сергіївні – кандидатові технічних наук, старшому науковому співробітникові Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України;
  3. КРЕТІ Дмитру Леонідовичу – асистентові Національного аерокосмічного університету імені М.Є.Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

Молоді науковці Інституту отримали вітання від Голови Державного комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, академіка Б.Є. Патона з побажаннями сил і наснаги для подальшого професійного зростання.

«Нехай найвищі висоти науки завжди підкоряються вам», зазначив Б.Є. Патон у вітальних листівках лауреатам.

Колектив Інституту щиро вітає свої колег з високою відзнакою та бажає подальших творчих успіхів та звершень.

 

Більш детальна інформація розміщена на сайті:

http://www.president.gov.ua/documents/16244.html