Співробітниками ІТГІП НАН України Клименко В. І., к.т.н., с.н.с., ученим секретарем та Шевякіною Н. А., к.т.н., старшим науковим співробітником відділу досліджень навколишнього середовища прийнято участь у 19-й Міжнародній багатопрофільній науковій конференції «SGEM Vienna Green 2019», яка проводилась в місті Відень, Австрія 09 – 12 грудня 2019 р. На конференції були представлені розширені наукові сесії «SGEM Vienna Green» – форум для вчених, дослідників, інженерів і урядовців з міждисциплінарною практикою в області наук про Землю, де обговорювалися новітні технології та нова екологічна політика, а також зелене життя і зелене майбутнє нашої планети.

З 09 по 12 грудня 2019 р. була організована 19-а Міжнародна багатопрофільна наукова конференція «SGEM Vienna Green 2019». Метою конференції було обговорення наукових досягнень вчених, дослідників, інженерів і урядовців з міждисциплінарною практикою в області наук про Землю та їх напрацювань, розширити наукові зв’язки. На конференції обговорювалися новітні технології та нова екологічна політика, а також зелене життя і зелене майбутнє нашої планети.

У Міжнародній конференції приймали участь вчені, дослідники, інженери і урядовці з міждисциплінарною практикою в області наук про Землю, поважні науковці з усього світу (Польща, Чеська Республіка, Румунія, Латвія, Словаччина, Хорватія, Білорусь, Алжир, Італія, Тайвань та ін.) для обговорення ключових тем досліджень та заохочення міжнародного співробітництва в галузі наук про Землю.

Учасники конференції обговорювали всесвітні досягнення розв’язання проблем дослідження нафти та газу, гідрології та водних ресурсів, дослідження лісових екосистем, поводження із твердими побутовими відходами, забруднення повітря та змін клімату, мікро та нано технології, ядерні технології та інші напрямки у галузі екологічної безпеки.

Представленні доповіді на 19-й Міжнародній багатопрофільній науковій конференції «SGEM Vienna Green 2019» розміщено у збірнику тез доповідей конференції та представлені у Науковій базі даних SCOPUS.

За підсумками проведення конференції зазначені співробітники ІТГІП НАН України отримали сертифікати участі у 19-й Міжнародній багатопрофільній науковій конференції «SGEM Vienna Green 2019».